Powered by Netkernel

Opgeruimd

identifier http://opendata.stelselcatalogus.nl/bro/id/gegevenselement/Opgeruimd-Grondwatermonitoringput_entiteit
type Gegevenselement
registratie Basisregistratie Ondergrond
definitie De aanduiding die aangeeft of de grondwatermonitoringput geheel of gedeeltelijk uit de ondergrond is verwijderd.
definition De aanduiding die aangeeft of de grondwatermonitoringput geheel of gedeeltelijk uit de ondergrond is verwijderd.
toelichting Het gegeven staat niet in een brondocument. De basisregistratie ondergrond kent automatisch de juiste waarde aan het attribuut toe op basis van het type brondocument. Bij het starten van de registratie (GMW-Inrichten) krijgt het de waarde nee, bij het beƫindigen (GMW-Opruimen) de waarde ja. Vaak wordt de put in zijn geheel uit de ondergrond verwijderd, maar niet altijd. Bij diepe putten kan het opruimen zich beperken tot het verwijderen van de beschermconstructie en het bovenste deel van de buizen en worden de achterblijvende delen volgestort. Wanneer het om een put met voorgeschiedenis gaat die niet meer gebruikt wordt voor monitoring, zal niet altijd bekend zijn of de put is opgeruimd. Zolang er geen duidelijkheid bestaat, wordt er in de registratie vanuit gegaan dat de put niet is opgeruimd.
populatie
herkomst
eigenaar
kwaliteit
authentiek ja
relaties
related
wetgeving
gebruiksvoorwaarden
toegankelijkheid
attribuut van Grondwatermonitoringput (entiteit)
skos:broadMatch
skos:inScheme
dcterms:isPartOf dataset van BRO